De Sportstudio Antwerpen

+32489477013 Rollebeekstraat 24, 2160 Wommelgem Rootenstraat 31, 3600 Genk Maandag - Zondag 8.00 - 18.00, Vrijdag GESLOTEN
Volg ons

De Sportstudio

Welkom bij DE SPORTSTUDIO

DE SPORTSTUDIO, méér dan een sportstudio!

DE SPORTSTUDIO is een sportclub gespecialiseerd in het begeleiden van dames naar hun fysieke en mentale doelen. Of u nu wilt afvallen, bijkomen, gezonder wilt worden of gewoon een plekje zoekt waar u kan thuiskomen bij een nieuwe familie. Dit is wat DE SPORTSTUDIO graag voor u wilt betekenen.

Vanuit DE SPORTSTUDIO werken wij laagdrempelig, maar vinden wij kwaliteit erg belangrijk. Wij blijven ons als team dus scholen en verdiepen ons in de kennis van specifieke dingen die wij tegenkomen in de praktijk. Wij willen u als klant de beste begeleiding kunnen geven. Hier komt bij dat wij de leefwereld van onze doelgroep van dichtbij kennen en kunnen opvolgen. Dit onderscheidt ons van andere clubs. Onze atypische werking tonen wij nu ook weer met onze nieuwe thema; de ramadan.

De Ramadan, een heilige maand

De Ramadan is de negende maand van het islamistisch jaarkalender. Vasten tijdens deze maand is één van de vijf pijlers waar de Islamitische godsdienst is op gebaseerd. Maar deze heilige maand gaat over veel meer dan zich onthouden van eten en drinken. Met een wekelijkse blog willen wij u graag informeren en/of voorzien van handige tips en tricks. Indien u graag een onderwerp wenst terug te zien, mag u dit ons zeker laten weten in een reactie hieronder!

Wilt u graag consistenter info en tips verkrijgen? Volg dan ons Instagram account voor elke dag een nieuw weetje!
Wilt u graag gerichter en meer persoonlijk begeleid worden? Dan raden wij u ons exclusief traject aan; HET RAMADAN TRAJECT! Contacteer ons voor meer info.

Graag wensen wij vanuit DE SPORTSTUDIO u en uw naasten een gezegende Ramadan toe.

Ramadaan Kareem

Team SPORTSTUDIO

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: