De Sportstudio Antwerpen

+32489477013 Rollebeekstraat 24, 2160 Wommelgem Rootenstraat 31, 3600 Genk Maandag - Zondag 8.00 - 18.00, Vrijdag GESLOTEN
Volg ons

Missie & visie

 

 

“DE SPORTSTUDIO, méér dan een sportstudio”

Souhaila Akarkach is 27 jaar als ze in 2019 de deuren van DE SPORTSTUDIO voor de eerste keer opent. Als negende van elf kinderen uit een gastarbeidersgezin, heeft zij zolang ze zich kan herinneren, een kritische kijk gehad op de wereld.

“Mijn moeder leerde me dat je niet hoeft te kiezen. Het is pas echt ‘stoer’ als je uitblinkt in de twee!” Zij bedoelde daarmee dat ik me niet in een hokje mocht laten duwen. Zij leerde mij dat de essentie van feminisme niet zozeer de Westerse betekenis hoeft te zijn. Mijn moeder is een analfabete vrouw en dat maakt haar missie net ijzersterk.”

Deze missie wordt Souhaila met de paplepel ingegeven (écht letterlijk en figuurlijk) en gaat doorheen haar leven opzoek naar hiaten in de samenleving, inclusiviteit.

DE SPORTSTUDIO onderscheidt zich als sportclub omwille van haar authentieke missie; een community ontwikkelen waar elke vrouw kan zijn wie ze is én kan worden wie ze graag wil worden. Een traditionele, trotse, fysiek of mentaal sterke, moderne of zelfzekere vrouw. Bij DE SPORTSTUDIO hoef je niet te kiezen, you can be it all!

In DE SPORTSTUDIO is sport een cruciaal middel om te komen tot het doel.

Wij luisteren naar de wensen en noden van onze klanten en gaan over tot actie. Of dit nu gaat over een droom om gezond af te vallen, bij te komen, zich energievoller voelen… Wij staan U graag bij.

Naast sportbegeleiding bieden wij onze vrouwen ook mentale begeleiding.

Deze twee aspecten zijn voor ons onlosmakend verbonden met elkaar.

%d bloggers liken dit: